Inspiratie - SWPP convention in Londen

Net zoals afgelopen jaren is 2016 begonnen met een tripje naar Londen. De Britse 'Society for Wedding and Portrait Photographers' organiseert daar elk jaar hun conferentie. En omdat ik na een jaar fotograferen altijd weer toe ben aan wat nieuwe inspiratie, ga ik hier meestal naar toe. En ook omdat het natuurlijk heerlijk is om een weekendje alleen op pad te gaan...:-).  Er komen fotografen uit heel Europa en de US om workshops te volgen en te netwerken. Erg leuk om te zien wat anderen maken en hoe ze te werk gaan. Ik bespeurde dit jaar wel een trend waar ik zelf niet zo heel enthousiast over was: net wanneer het interessant werd in een workshop werd er verwezen naar de (betaalde) video-tutorial of de (betaalde) Lightroom presets. Beetje jammer dus... Toch wel weer nieuwe dingen geleerd, met name op het gebied van efficiënte nabewerking en Photoshop plugins. Maar voor volgend jaar ga ik op zoek naar een andere workshop!

Marinka van Helvoort Fotografie

info@marinkavanhelvoort.nl

06 419 05 157

KVK 321 25 449