Fotoshoot gezin

Een keer op de foto met jullie gezin: eindelijk een keer mooie foto's van jullie allemaal zonder dat er heel geposeerd uit ziet. Voor een gezinsshoot spreek ik meestal buiten af op een mooie locatie. Daar gaan we op een ongedwongen manier foto's maken terwijl we bijvoorbeeld een stukje wandelen en de kids lekker kunnen spelen. Tijdens de shoot maak ik foto's van jullie als gezin maar ook losse portretten van de kinderen en eventueel van jullie.

In overleg zoeken we een mooie locatie voor de fotoshoot. De shoot zelf duur ongeveer 1 uur. Na selectie en bewerking van de beelden ontvangen jullie 20 foto's in HR, zowel kleur als zwartwit. En als het weer op de afgesproken dag niet meewerkt, is het natuurlijk mogelijk de shoot te verzetten. NB Juist vanwege het weer doe ik deze shoots alleen in de maanden mei t/m oktober!

€ 160,-

Gezinsfotoshoot op locatie, inclusief 20 foto's in hoge resolutie, online gallery en de reiskosten tot 30 km buiten Amersfoort. De toeslag voor een shoot in het weekend is € 20,-.


Marinka van Helvoort Fotografie

info@marinkavanhelvoort.nl

06 419 05 157

KVK 321 25 449