Trouwalbums

Natuurlijk krijgen jullie een uitgebreide selectie met digitale beelden die het verhaal van jullie trouwdag vertellen. Maar het is toch wel extra bijzonder om jullie foto's terug te zien in een prachtig trouwalbum! Jullie kunnen kiezen uit twee type albums: het luxe album en het coffee table book. Standaard lever ik albums met 20 spreads (40 bladzijden), hier passen ongeveer 70 foto's in. Jullie kunnen deze selectie zelf maken of ervoor kiezen mij een voorstel te laten doen. Vervolgens ga ik aan de slag met een eerste layout, Daarna kunnen jullie de digitale versie uitgebreid bekijken en passen we de opmaak zo aan dat het album helemaal aan jullie wensen voldoet. Tarieven voor een reportage inclusief album vinden jullie hier. Ook is het mogelijk om een album los te bestellen, neem dan even contact met mij op.


Luxe trouwalbum

Deze luxe fotoalbums zijn van topkwaliteit. Ze hebben een stevige cover die uitgevoerd kan worden in prachtige kleuren linnen of leer. De cover kan naar wens worden bedrukt met UV-print of worden embossed (gestempeld). De foto's worden gedrukt op hoogwaardig, dik fotopapier. Dit pagina's zijn layflat, de pagina's lopen mooi door zodat er geen storende naden te zien zijn. Standaard wordt dit album geleverd in een cassette waarin jullie het album perfect kunnen bewaren. De mogelijkheden wat betreft de omslagkleur, formaat, papiersoort en bedrukking zijn eindeloos. Perfect dus om een album te maken dat helemaal bij jullie persoonlijke stijl past! En natuurlijk is het ook mogelijk om mini-versies (ouderalbums) van het album bij te bestellen. Ik heb een voorbeeldalbum gemaakt zodat jullie dit album zelf kunnen vasthouden en bekijken.

Hieronder wat voorbeelden van verschillende kleuren leer en linnen waarin het album uitgevoerd kan worden. 

Coffee table book

Het coffee table book is een prachtig groot boek waarin jullie foto's helemaal tot hun recht komen. Deze boeken hebben een omslag van linnen of foto-papier. Dit boek is afgedrukt op hoogwaardig fotopapier en heeft een layflat binding, hierdoor lopen de foto’s mooi door over de hele spread. Standaard wordt het album geleverd in een opbergbox. Ook is het mogelijk om mini-versies van het album bij te bestellen. Leuk als cadeau! Ik heb ook van het coffee table book een voorbeeldalbum beschikbaar om in te kijken.

Marinka van Helvoort Fotografie

info@marinkavanhelvoort.nl

06 419 05 157

KVK 321 25 449