De fotograaf

Dit ben ik. Meestal sta ik aan de andere kant van de lens en maak ik foto’s. Het liefst van mensen, of mooie dingen, of allebei. Ooit ben ik begonnen met werken als civiel technisch ingenieur, een mooi beroep maar uiteindelijk niet mijn passie. Die ontdekte ik pas op de Fotoacademie in Amsterdam.

En inmiddels werk ik alweer meer dan 15 jaar als freelance fotograaf. En omdat ik nooit ben uitgeleerd, volg ik elk jaar nog workshops bij andere fotografen die ik bewonder. Ik houd van lekker eten, van lezen en van zeilen. Ik ben dol op stedentripjes: niets leukers dan in een vreemde stad rondlopen en koffie drinken.

Maar ik ben ook graag thuis: ik heb een hele fijne (beetje rommelige) werkkamer op zolder en als ik even genoeg heb van het Photoshoppen, ga ik stiekem Netflixen. Soms de hele middag.... Ik ben zelf ook getrouwd en ik heb een dochter met rode haren die nooit op de foto wil. Samen met mijn man, dochter woon ik in een hele gezellige wijk in Amersfoort. Opdrachten doe ik door het hele land.

Marinka van Helvoort Fotografie

info@marinkavanhelvoort.nl

06 419 05 157

KVK 321 25 449