Trouwreportage

Ik denk dat ik het fotograferen van een huwelijk wel een van de allerleukste dingen vind om te doen. De spanning aan het begin van de dag, de jurk, de feestelijke sfeer, de emoties: allemaal dankbare onderwerpen om prachtige foto's van te maken. Bij jullie liefde en huwelijk hoort een eigen verhaal dat het verdient om verteld te worden. Met tijdloze foto's waar jullie jaren later nog met veel plezier naar kijken. 

 

Op zoek naar een relaxte en professionele trouwfotograaf en enthousiast over de foto's? Check of jullie trouwdatum nog vrij is en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek zodat we jullie wensen kunnen doorspreken en jullie voorbeeldboeken kunnen bekijken. Na dit gesprek maak ik een offerte op maat waar jullie nog even rustig over na kunnen denken. Een overzicht van mijn tarieven vinden jullie hier. Voor foto’s van de meest recente huwelijken kunnen jullie terecht op Facebook en op Instagram.

Zoals te zien is ben ik van de partij bij allerlei soorten huwelijken! Groot, (super)klein, op een kasteel, bij de koeien in de wei: ik vind het allemaal leuk. Vooral de afwisseling in gezelschappen en omgevingen zorgen ervoor dat ik elke keer weer geïnspireerd raak om de mooist mogelijke trouwreportage te maken. Hebben jullie het idee dat ik als trouwfotograaf bij jullie trouwdag zou kunnen passen? Laten we in gesprek gaan! Stuur een mailtje of gebruik het contactformulier.

Marinka van Helvoort Fotografie

info@marinkavanhelvoort.nl

06 419 05 157

KVK 321 25 449

Aanbevolen door Zankyou