Trouwreportage

Ik denk dat ik het fotograferen van een huwelijk wel een van de allerleukste dingen vind om te doen. De spanning aan het begin van de dag, de jurk, de feestelijke sfeer, de emoties: allemaal dankbare onderwerpen om prachtige foto's van te maken.

 

Bij jullie liefde en huwelijk hoort een eigen verhaal dat het verdient om verteld te worden. Met tijdloze foto's waar jullie jaren later nog met veel plezier naar kijken. 

Hieronder vinden jullie een selectie van foto's die ik afgelopen jaren heb gemaakt. Ik kan me voorstellen dat jullie ook graag een volledige trouwreportage van 1 huwelijk zouden willen zien. Via de knop hiernaast kunnen jullie een aantal reportages in zijn geheel bekijken! En ook op de Blog-pagina kunnen jullie verschillende uitgebreide fotoverslag en vinden van verschillende huwelijken.


Zoals te zien is ben ik van de partij bij allerlei soorten huwelijken! Groot, (super)klein, op een kasteel, bij de koeien in de wei: ik vind het allemaal leuk. Vooral de afwisseling in gezelschappen en omgevingen zorgen ervoor dat ik elke keer weer geïnspireerd raak om de mooist mogelijke trouwreportage te maken. Hebben jullie het idee dat ik als trouwfotograaf bij jullie trouwdag zou kunnen passen? Laten we in gesprek gaan! Stuur een mailtje of gebruik het contactformulier.

Marinka van Helvoort Fotografie

info@marinkavanhelvoort.nl

06 419 05 157

KVK 321 25 449