Inspiratie - Styled wedding shoot Hofje Armen de Poth

Een paar maanden geleden werd ik benaderd door weddingplanner Jolanda van C’est la Vie Weddings of ik zin had in een fotoshoot met model, visagiste, bruidsjurken, bloemen, taarten, styling etc. Nu zijn er in de wintermaanden meestal niet veel huwelijken om te fotograferen dus, ja! Ik had zeker zin om mee te doen met dit leuke plan. Het plan was om op een vrijdag de shoot te doen en de dag daarna een kleinschalige bruidsbeurs te organiseren, allemaal in Hofje De Armen de Poth in Amersfoort. Een relatief onbekende maar

werkelijk prachtige trouwlocatie in Amersfoort.

Dus afgelopen vrijdag kwam ik met mijn camera’s, lenzen, flitsers etc. aan bij het hofje waar Jolanda alles perfect had voorbereid. En wat was het leuk om een dag met zijn allen samen te werken en iets moois te

maken! En ook de dag daarna was een succes: zeker 25 (aankomende) bruidsparen kwamen langs om de locatie te bekijken, taart te proeven en de prachtige kapel te bekijken.

Locatie: De Armen de Poth, Amersfoort

Organisatie en styling: C'est la Vie Weddings

Bruidsjurken: Susil’s Bruidsatelier

Haar en make-up: Jennifer's haarstyling en visagie

Bruidstaarten en cupcakes: Cake Queen

Model: Kathalijn de Looze

Bruidsboeketten: Bloembinderij All Seasons

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Marinka van Helvoort Fotografie

info@marinkavanhelvoort.nl

06 419 05 157

KVK 321 25 449