Trouwreportage - Trouwen in het Centraal Ketelhuis

Ergens in maart kreeg ik een mailtje van Agnes en Gijsbert: of ik nog tijd had om hun huwelijk op 28 april te fotograferen. Snel een afspraak ingepland voor een kennismakingsgesprek en tijdens dat gesprek werd al snel duidelijk wat ze graag wilden: een mooie avond met vrienden en familie, geen eindeloze poseersessies want daar hielden ze zelf niet van en hun drie kinderen ook zeker niet en vooral een geweldig feest. En dat allemaal bij een van mijn favoriete locaties in Amersfoort: het Centraal Ketelhuis.

 

Op 28 april kwam ik eind van de middag bij Agnes aan, ze was zich met haar twee meiden in alle rust aan het klaarmaken. Leuk om te zien dat de meiden ieder hun eigen stijl hadden: één op en top als prinses en de ander stoer in een witte jumpsuit met gympen. Vervolgens kwam de mannen de dames ophalen en vertrokken we naar de binnenstad om wat foto's te maken. Daarna snel door naar het Centraal Ketelhuis om daar in het Oude Magazijn (een prachtige zaal die ook bij de locatie hoort) nog wat foto's te maken voordat de eerste gasten zouden arriveren.

 

Trouwlocatie: Het Centraal Ketelhuis in Amersfoort

Foto-locaties: de Koppelpoort en het Oude Magazijn

Vervolgens snel een hapje eten en ondertussen alvast stiekem kijken naar alle gasten die arriveerden. Om half acht was het tijd voor de ceremonie. Het was echt heel mooi: er werd gelachen, een traan weggeveegd en prachtige geloften uitgesproken. En na het officiële gedeelte was het direct tijd voor taart en feest!

Marinka van Helvoort Fotografie

info@marinkavanhelvoort.nl

06 419 05 157

KVK 321 25 449