Trouwreportage - Trouwfoto's bij de Soesterduinen

Een paar weken voor hun huwelijk bedacht dit leuke stel dat het toch wel een goed idee was om mooie foto's van hun huwelijk te laten maken. Gelukkig stond hun trouwdag gepland op een dinsdag, dan is er zelfs in de maand mei nog wel plek in de agenda voor een trouwreportage! Voor het kennismakingsgesprek kwamen ze 'even' terug van hun vakantie op Schiermonnikoog. En een paar weken later was het al zo ver: 's ochtends stond ik bepakt en bezakt op de stoep bij de ouders van Jeltsje. Binnen trof ik een hele relaxte bruid en een prachtig dochtertje die in de box stond te zingen.

Na de 'first look' in de auto op weg naar de Soesterduinen voor de fotoshoot. Ik kom vaker bij deze locatie en elke keer als ik het zand oploop, raakt het me weer hoe mooi de plek is. En wat is het toch fijn als het bruidspaar ontspannen is tijdens de fotoshoot! Tip om dat te bereiken: focus je als bruidspaar vooral op elkaar. Gebruik de fotoshoot om echt een moment samen te hebben, lach, knuffel en vergeet de fotograaf.

De trouwceremonie vond plaats in het Oude Stadhuis van Amersfoort.

En na het officiële gedeelte op weg naar Hoeve Sparrendam in Hoevelaken voor taart en toost! En rondom de mooie, oude boerderij waren genoeg plekjes te vinden om nog wat vrienden- en familiefoto's te maken.

Marinka van Helvoort Fotografie

info@marinkavanhelvoort.nl

06 419 05 157

KVK 321 25 449