Trouwreportage - Trouwen in hartje Utrecht

Als je allebei geboren en getogen Utrechtenaars bent dan is er natuurlijk maar 1 plek om elkaar het ja-woord te geven: Utrecht! Op 1 september was het dé dag voor Diante en Bas. In de ochtend kom ik aan bij de prachtige Nicolaikerk, vlakbij het Ledig Erf in hartje Utrecht, een groot deel van de dag zal zich afspelen in en rond de kerk. De moeder van Diante is koster van de kerk en samen met haar hang ik de jurk midden in de kapel aan de kroonluchter -> zo gaaf!

Als Diante klaar is, ga ik snel naar het ouderlijk huis van Bas. Daar helpt zijn moeder heb met de manchetknopen en de altijd lastige das.

Diante en Bas hebben ervoor gekozen om elkaar pas te zien voor de ceremonie. Dit is altijd een heel mooi maar ook spannend moment! Na de ceremonie en de taart lopen we de stad in voor een paar mooie reportage foto's. We maken foto's langs de Nieuwe Gracht en het wijkje Zeven Steegjes -> wat is Utrecht toch een fotogenieke stad. 

Als we terugkomen van het foto's maken, is de kerk veranderd in een soort mini-foodtruck-festival. Er is een mobiele steenoven-pizza-bakker, een espressowagentje, een ijscowagen en een saladebar. Superleuk om het statige van de kerk te combineren met een ontspannen 'walking dinner'.

En na alle speeches is het tijd voor feest...:-)

Marinka van Helvoort Fotografie

info@marinkavanhelvoort.nl

06 419 05 157

KVK 321 25 449