Trouwreportage - Trouwen in Portugal

Een paar jaar geleden ben ik een lang weekend met een bruidspaar en hun gezelschap mee geweest naar Toscane om hun bruiloft te fotograferen. Superleuk natuurlijk: beetje foto's maken, pasta eten, Florence bezoeken samen met de visagiste. De bruid van toen zag op Facebook een oproepje van een ander bruidspaar langskomen: zij zochten een fotograaf voor hun huwelijk in Portugal. Ze tagde mij en een paar weken later zat ik met Marco en Tabitha om tafel om de plannen voor hun destination wedding in de Algarve door te nemen! Gelukkig was er een wederzijdse klik en mocht ik in april mee naar Portugal als hun trouwfotograaf -> YEAH!!

Tabitha en Marco hadden alles samen met wedding planner Rixt perfect voorbereid. Voor iedereen waren er appartementen gehuurd op de locatie waar de ceremonie, diner en feest zouden plaatsvinden. Zondagmiddag kwam ik samen met de barbier, zanger Harm en de laatste gasten aan in Faro. Direct nog even het draaiboek doornemen met Rixt en daarna door om het diner op de avond voor de bruiloft te fotograferen. En ondertussen zelf ook nog lekker te eten..:-). De volgende dag begon relaxed met het vastleggen van de voorbereidingen van bruid en bruidegom. Naar een mooie locatie voor de first look was het niet lang zoeken: de hele kust ter hoogte van Alvor is prachtig met hoge kliffen en woeste golven. Voor de trouwfoto's zijn we ook nog naar Ferragudo gereden: een typisch Portugees dorpje vlakbij.

De ceremonie was buiten op een geweldige plek: hoog op de rotsen met een weids uitzicht over de oceaan. Na het officiële gedeelte was het tijd voor taart, cocktails op het strand bij de ondergaande zon, een uitgebreid diner en een spetterend feest!  

Trouwlocatie: restaurant Canico in Alvor, Portugal

Weddingplanner: Rixt Barends van Trouwen in Portugal

Muziek: Harm van Harm's Sound

Trouwjurk: Bruidsmode van Os in Alkmaar

Trouwpak: Holtman Mannenmode

Marinka van Helvoort Fotografie

info@marinkavanhelvoort.nl

06 419 05 157

KVK 321 25 449