Tips - Taart!!!

Veel mensen denken dat het bij een bruiloft gaat om de verbintenis, de emoties, de jurk, familie en vrienden......... flauwekul natuurlijk. Waar we uiteindelijk allemaal voor komen is de taart! Van prachtige meesterwerken van marsepein tot de fotogenieke naked cakes vol vers fruit. Van uitgebreide sweet tables en donut walls tot een verzameling home made taarten gebakken door jullie vrienden. Lekker!! Hieronder een uitgebreide verzameling lekkers om je aan te verlekkeren en inspiratie op te doen voor jullie eigen trouwdag.

Nog een paar van mijn favoriete adresjes in Amersfoort, persoonlijk geproefd en goedgekeurd...;-)

 

Cakequeen

De Gebakkerij

De Gebakfiets

Buuf in de Serre

Joey Mercuur

 

Marinka van Helvoort Fotografie

info@marinkavanhelvoort.nl

06 419 05 157

KVK 321 25 449