Trouwreportage - Zomerse bruiloft bij de Mariënhof in Amersfoort

Ze hadden er goed over nagedacht hoe ze hun trouwdag graag wilden vieren, dat merkte ik direct bij het kennismakingsgesprek. Anne en Anjo wisten wat ze wilden en dat was een relaxte dag, buiten trouwen in de tuin van de Mariënhof in Amersfoort, lekker eten met vrienden en familie en daarna een spetterend feest. En ook wat betreft de trouwfotografie was het duidelijk: veel spontane beelden, emotie, veel familie en vrienden op de foto en de reportage in de stad én in de natuur. Altijd fijn voor mij als trouwfotograaf als ik een duidelijk beeld heb van de wensen van een bruidspaar!

Na de first look op naar Park Randenbroek voor het eerste deel van de fotoshoot. Anne wilde heel graag ook wat foto's maken bij de dahliatuin vlakbij het park, wat een supergoed idee! Zeker eind augustus staan de dahlia's vol in bloei: een perfecte achtergrond voor de foto's. Daarna in de tuktuk door naar de binnenstad om in de muurhuizen ook nog wat foto's te maken.

Na de lunch is het tijd voor de ceremonie in de tuin van de Mariënhof. Een prachtige en persoonlijke ceremonie geleid door Ilse de Zwart.

Na het formele gedeelte is het tijd voor toost en taart! Een schoonzusje van het bruidspaar heeft een week lang gewerkt aan een prachtige sweet table met allerlei soorten taarten en ander lekkers. En omdat de planning relaxt is, is er eind van de middag nog tijd voor een rondvaart door de binnenstad van Amersfoort.

En deze perfecte dag wordt afgesloten met een heerlijk diner en natuurlijk feest!

Bruidskapsel & make-up: Visazine

Trouwlocatie: Mariënhof in Amersfoort

Trouwambtenaar: Ilse de Zwart

Rondvaart: Waterlijn Amersfoort

Marinka van Helvoort Fotografie

info@marinkavanhelvoort.nl

06 419 05 157

KVK 321 25 449