Trouwreportage - Trouwen in de Ardennen

In het buitenland trouwen klinkt een beetje als een sprookje, als een heel duur sprookje dan wel. Maar dat hoeft echt niet altijd zo te zijn! Heb je zin in een mooi trouw-weekend ergens op een prachtige locatie? Ga dan trouwen zoals Bettie en Joost: in een gehuurd landhuis midden in de Ardennen!

Ze wilden een ontspannen weekend, ergens op een mooie plek met hun familie en beste vrienden. Uiteindelijk kwamen ze uit bij de boerderij La Blanche Vignerie in Sainte-Ode. Een grote, self-catering boerderij, met veel land er omheen en midden in de natuur. In een vintage VW busje reden ze met hun zoontje een paar dagen van te voren naar België: het genieten kon beginnen! 

Toen ik op zaterdagochtend aankwam, hing er een relaxte sfeer. De avond daarvoor had het gezelschap al met elkaar gegeten en kennis gemaakt. Na de first look was het tijd voor de trouwfoto's en in zo'n mooie omgeving was het niet moeilijk om een paar mooie plekken te vinden om de trouwreportage te maken.  

De ceremonie was buiten, onder een grote boom op het land van de boerderij. Een prachtig en persoonlijk verhaal, vertelt  door een vriendin van het bruidspaar. 

En na de ceremonie was het tijd om te relaxen: taart, borrelen, zwemmen in het binnenzwembad en lekker eten!

Marinka van Helvoort Fotografie

info@marinkavanhelvoort.nl

06 419 05 157

KVK 321 25 449