Bestelpagina Coffee table book

Welkom op de bestelpagina voor jullie trouwalbum! Op deze pagina kunnen jullie alle cover-opties rustig bekijken en het formulier invullen met jullie keuze. Veel plezier!

Linnen omslag

Jullie Coffee table book wordt uitgevoerd met een hoogwaardige linnen cover. Hieronder vinden jullie alle kleuren linnen die mogelijk zijn. Klik op de kleur voor een vergroting.

Het is ook mogelijk om tekst in het linnen te laten embossen (stempelen). De gestempelde tekst kan naar keuze worden afgewerkt met een folie in zwart, wit, goud of zilver. Mooi om bijvoorbeeld jullie namen en/of trouwdatum op de cover te laten zetten!

De meerprijs voor het embossen (maximaal 2 regels) is € 25,-.


Foto-omslag

Willen jullie liever een cover met foto? Dat kan! Het Coffee table book kan worden uitgevoerd met een foto-cover geprint op glanzend foto-papier óf op een materiaal met linnen structuur. Samen met de lay-out voor de spreads maak ik een proef lay-out voor de cover van jullie boek. Jullie krijgen de opmaak van de cover en van de lay-out van de spreads eerste te zien in een digitale proefdruk. Wanneer jullie de proefdruk hebben goedgekeurd, ga ik het boek bestellen. Hieronder twee afbeeldingen van de cover geprint op glanzend fotopapier en de cover geprint op fotopapier met linnen structuur. 

Het formulier hieronder kunnen jullie gebruiken om jullie keuze voor de cover aan mij door te geven. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook. Vergeet dan niet de code voor de gekozen kleur (te vinden op de kleurvlakken hierboven) te vermelden! 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Marinka van Helvoort Fotografie

info@marinkavanhelvoort.nl

06 419 05 157

KVK 321 25 449