Bestelpagina Coffee table book

Welkom op de bestelpagina voor jullie trouwalbum! Op deze pagina kunnen jullie alle omslag-opties rustig bekijken en het formulier invullen met jullie keuze. Veel plezier!

Foto-omslag

Het Coffee table book kan worden uitgevoerd met een foto-omslag geprint op glanzend foto-papier óf op een materiaal met linnen structuur. Samen met de lay-out voor de spreads maak ik een proef lay-out voor de omslag van jullie boek. Jullie krijgen de opmaak van de omslag en van de lay-out van de spreads eerste te zien in een digitale proefdruk. Wanneer jullie de proefdruk hebben goedgekeurd, ga ik het boek bestellen. Hieronder twee afbeeldingen van de omslag op foto-papier en de omslag geprint op linnen structuur. Het Coffee table book wordt altijd geleverd in een luxe, witte opbergbox.

Linnen omslag

Willen jullie jullie Coffee table book liever met een linnen omslag? Dat kan! Hieronder vinden jullie alle kleuren linnen die mogelijk zijn. Op sommige kleuren is het mogelijk om met UV print tekst te laten drukken, bijvoorbeeld jullie namen en/of jullie trouwdatum. Dat is mogelijk bij de kleuren die hieronder ook met tekst zijn bedrukt. Let op: de kleur van de bedrukking is de kleur die jullie hieronder zien. Klik op de kleur voor een vergroting.

Het formulier hieronder kunnen jullie gebruiken om jullie keuze voor de omslag aan mij door te geven. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook. Vergeet dan niet de code voor de gekozen kleur (te vinden op de kleurvlakken hierboven) te vermelden! 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.