Bestelpagina luxe trouwalbum

Welkom op de bestelpagina voor jullie trouwalbum! Op deze pagina kunnen jullie alle cover-kleuren rustig bekijken en het formulier invullen met jullie keuze. Veel plezier!

Kleurkeuzes linnen cover

De cassette voor een linnen album wordt in principe uitgevoerd in dezelfde kleur linnen als het album. Jullie kunnen er ook voor kiezen de cassette juist in een contrasterende kleur te laten maken. De cover van het album kan worden voorzien van een tekst of logo in zwart of wit. Zit de jullie kleur er net niet bij? Neem dan even contact met me op, bij deze leverancier zijn ook afwijkende kleuren mogelijk! Klik op de kleur voor een vergroting.

Kleurkeuzes leren cover

Hieronder vinden jullie de verschillende kleuren leer waarin het album kan worden uitgevoerd. De cassette of luxe box bij een leren album wordt altijd gemaakt van linnen. Jullie kunnen een mooie bijpassende kleur uitzoeken uit de samples hierboven. Bij twijfel over een bepaalde combinatie: stuur even een mailtje! Dan check ik of de gekozen materialen een mooie match zijn. De cover van het album kan naar keuze worden voorzien van een gedrukte tekst of embossing (stempel in het leer gedrukt) met een tekst of logo. Klik op de kleur voor een vergroting.

Het formulier hieronder kunnen jullie gebruiken om jullie keuze voor de cover aan mij door te geven. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook. Vergeet dan niet de code voor de gekozen kleur (te vinden op de kleurvlakken hierboven) te vermelden! 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Marinka van Helvoort Fotografie

info@marinkavanhelvoort.nl

06 419 05 157

KVK 321 25 449